Khamis, 25 Mac 2010

Lembaga Perumahan Melaka Nak Cari Orang

Lembaga Perumahan Melaka membuka 10 kekosongan dengan 5 jawatan berlainan.

1) Pembantu Tadbir (Operasi) - 3 Kosong
2) Pembantu Penguatkuasa - 1 Kosong
3) pembantu tadbir Kewangan - 4 kosong
4) Juruteknik - 1 kosong
5) Penghantar Notis - 1 kosong (lelaki je)

semua jawatan ni bertaraf sokongan atau dalam ertikata lain tahap pendidikan SPM. jangan kau ada ijazah memohon jugak.. Naya budak SPM sebab diaorang bukan leh minta jawatan berkelulusan ijazah.

Status Jawatan - Kontrak ye..

Kalau minat pergi amik borang kat Kaunter Perkhidmatan Lembaga Perumahan Melaka di Tingkat 1, Blok Bentara Seri Negeri.

Tarikh Tutup 7 April 2010.

sekian

5 comments:

eima xara berkata...

ape ur email ek?
i nak tnye something la..

Lekir berkata...

ada kat bawaaaaaaaaaahhhh sekali tu eima. ayat terakhir tuuu

ekin berkata...

btol ke lembaga perumahan melaka ada jobs 0?

Lekir berkata...

mengikut Akhbar MHI begitu la ekin...

jeffry aziz berkata...

VASTRADE SDN BHD.( 450326 P )
SERVIS AIRCOND,PENDAWAIAN ELEKTRIK (AO) KELAS B. AIRCOND,PLUMBING,SIVIL & ENGINEERING..
pendawaian perumahan atau bangunan so .kami berdaftar dgn kementerian kewangan ( 357-02-1313-02 ) projek bawah RM1juta..
* membaiki atau membina rumah
*servis aircond atau pemasangan baru
... ... *baiki paip rumah atau pemasangan di bangunan
*pemasangan meter TNB segala urusan kami u......rusakan

3. Kabinet dapur
4. Kerja Mengecat
6. Pagar besi
7. Perabot bina & pasang
8. Siling plaster
9. Pemasangan granit & jubin
10. Bidai (Blinds)
11. Kertas dinding (wallpaper)
12. Karpet
13. Kerja-kerja elektrikal
14. Partition
15. Kerja-kerja kaca
16. Binaan bumbung

sila hubungi saya di no 012-9809543 en jeffry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com