Ahad, 13 Jun 2010

SUKMA : Pasukan Bola Sepak Ke Suku Akhir

Di samping World Cup sekang ni.. Permainan bola sepak (lelaki) SUKMA Melaka juga telah sampai ke peringkat suku akhir.Esok (14/06) akan berlangsung perlawanan untuk menentukan ke peringkat separuh akhir. Perlawanan esok seperti dibawah:Aku akan bawakan keputusan perlawanan bolas sepak ini esok malam. insyaAllah

Chow.0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com