Khamis, 3 Jun 2010

Karnival Udara Antarabangsa Melaka (KUAM)

Pada 4-6 Jun ni.. kat Melaka ada Karnival Udara Antarabangsa Melaka (KUAM). Tempatnya di Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka, Batu Berendam (LTAM).

Dikatakan pelbagai aktiviti dijalankan dan lebih kurang 30 kapal terbang / helikopter dipamerkan.

Ada member aku kata MIG29 pun ada.. Yoyo oh je mamat ni..



Nak merasa naik kapal terbang / helikopter pun boleh... tapi dikenakan bayaran berpatutan la..

Kalau ada semangat patriotik nak naik helikopter sambil bayangkan pegang senjata... kemudian dalam hati menyanyi kecil lagu darah satria, inilah masanya.. Perghh sentap seh... Alah-alah macam intro filem kat bawah ni.. tapi kauorang janganla plak lebih-lebih, main terjun-terjun macam rambo.



InsyaAllah, kalau takde apa aral melintang ari Sabtu jumpa kat sana...

3 comments:

Shidi Shah berkata...

waaa besnyerr...
mmber ak de pegi sok..
lau jmpe dia kim slam yer..huhu

Lekir berkata...

hahaha.. apsal ko tak pegi sekali??

Zool Blogger berkata...

tak dpt tengok sebab keje..
pegawai aku kena pegi kot.. ada perasmian oleh Menteri Pengangkutan.. penutup ari ahad dirasmi oleh Menteri Belia dan Sukan

Zool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com