Jumaat, 11 Jun 2010

SUKMA 10/6 : Keputusan Terkini

Keputusan terkini sehingga 10 Jun 2010 Melaka terus mengungguli dengan 8 pingat emas. Diikuti Negeri Sembilan 4 pingat emas, kemudian Sarawak, pahang, Selangor, Kedah dan Terengganu dengan 2 pingat emas. Untuk butiran lanjut. klik je kat jadual dibawah ni...


Tak nak citer panjang.. just layan...

1 comments:

buyat(bebola tomato) berkata...

agak-agak target yang pergi opening brape eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com