Khamis, 3 Jun 2010

Main Tidur-tidur Dalam Muzium Melaka

Kauorang ada rasa macam nak jadi lanun tak?? Siap tidur dalam kapal seperti di bawah ni..


Muzium Kapal ni dinamakan


Sebenarnya aku nak citer sejak tahun lepas PERZIM ada buat bermalam di Muzium Melaka.. tapi takdelah semua muzium.. hanya muzium terpilih je.. Ianya dinamakan sleepover @ Museum. Alah.. lebih kurang pengalaman macam citer Night at the Museum tuuu.. hahahaha.. amacam? ada berani?? Ada jugak orang komen takut tiba-tiba ada patung Hang Tuah tidor sebelah.. Ceittt janganlah pikir bukan-bukan..

Budak bawah ni ok jer... walaupun muka masing-masing cuak semacam.



Kalau masih teguh keinginan kauorang.. meh aku paparkan pakejnya


HERITAGE SLEEPOVER

A Nite @ The Museum

STANDARD

Package Rate :

From RM 95.00 nett per person *

Package Rate Inclusive of:-

1) Hotel room at Naza Hotel Melaka.

2) Welcome drink.

3) Sleepover facilities (mattress,

pillow and blanket).

4) Supper at the museum.

5) Breakfast at Naza Hotel Melaka.

6) Sleepover Cerificate

7) Boat ride.

8) Service of a registered tourist guide.

Optional :-

1) Pre Sleepover Buffet Dinner.

Standard Itinerary

1400 hrs Check-in at Naza Hotel.

1900 hrs Pre Sleepover Buffet Dinner (Optional)

1945 hrs Briefing by Tour Guide.

2000 hrs Transfer to Taman Rempah.

2015 hrs Proceed for River Cruise.

2100 hrs Disembark at Padang Nyiru Jetty.

2115 hrs Proceed for Riverwalk.

2200 hrs Guided Tour of Maritime Museum.

2230 hrs Supper and Sleepover Activity.

2345 hrs Settle down time & light out


Next Morning.

0700 hrs Wakeup call.

0715 hrs Pack up and transfer to Naza Hotel (breakfast)

1200 hrs Check out of hotel.



WITHOUT ROOMS (AT NAZA HOTEL, MELAKA)

Package Rate:

From RM 65.00 nett per person *

Package Rate Inclusive of:-

1) Sleepover facilities (mattress,

pillow and blanket).

2) Supper at the museum.

3) Sleepover Certificate

4) Boat ride.

5) Service of a registered tourist guide.

Standard Basic Itinerary

2000 hrs Briefing by Tour Guide.

2030 hrs Proceed for River Cruise.

2115 hrs Disembark at Padang Nyiru Jetty.

2130 hrs Proceed for Riverwalk.

2215 hrs Guided Tour of Maritime Museum.

2245 hrs Supper and Activity.

2345 hrs Settle down time & light out


Next Morning.

0700 hrs Wakeup call.

0715 hrs Pack up and check out.

The Sleepover Package operates with a minimum of 20 people and maximum of 40 people.


Maklumat lanjut sila hubungi PERZIM (06-2827464/2826526 - En. Nurman) atau NAZA Hotel, Melaka (06-2882288).


5 comments:

Zool Blogger berkata...

wah cam menarik je ni


ZOol

amar haziq berkata...

mcam menarik je;)

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com

ayaa alyy berkata...

mcm best je. xtawu plak ader cmnie

Lekir berkata...

yup.. berani jom cuba..

amar.. setiap pengkomen di blog ni.. memang akan aku buat lawatan balas. InsyaAllah. Contohnya mcm ayaa alyy punya blog berjudul twentyofmay and zool dgn ligakampung ^_^

Azman Md Safiee berkata...

Musafir Family Home Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com