Isnin, 14 Jun 2010

14/06 : Kedudukan berubah lagi

Hri in kutipan pingat berubah lagi dan seterusnya memperlihatkan kedudukan kontijen memungut pingat turut berubah. Melaka sebelum ni ditangga perama telah menurun ke tangga yang ketiga.Macam tak sampai je target Tok Ali untuk capai 60 pingat emas. Walau bagaimanapun, masih banyak pingat sedang dipertandingan.. tunggu, lihat dan sokong ye.

Butiran lanjut.. klik je jadual tersebut.

Kat shopping komplek ramai dan atlet dari pelbagai negeri sedang shopping.. Tu diaaaa sambil bersukan sambil melancong la ni..Chow

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com