Rabu, 16 Jun 2010

16/6 : Kedudukan Pungutan Pingat SUKMA

Pagi ni 16/06, kedudukan kutipan pingat berlaku perubahan mendadak. Kedah telah mula bangkit. Namun senarai pemungut pingat masih diungguli oleh Wilayah Persekutuan. Diikuti Selangor, Kedah dan Melaka ditangga keempat.


Untu details, klik pada jadual ye.. Chow

2 comments:

WawaComfort berkata...

sukma dh nk abes tp tak sempat2 lg nk tgk event tu.. adeh

Lekir berkata...

hmm.. tulah.. dapat tgk sekalipun ok jugak kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com