Sabtu, 12 Jun 2010

12/6 : Kutipan Pingat SUKMA


Pada 12 Jun 2010 jam 1.00 tgh, Kutipan pingat SUKMA Melaka terkini adalah seperti berikut


Nampaknya Melaka sebagai tuan rumah mendahului. Sabar tuan puan, acara olahraga belum start lagi. selalunya acara ni bukan favorite Negeri Melaka. Relaks.. ayam masih ditengah gelanggang.


Untuk makluman malam ni ada upacara perasmian pembukaan SUKMA di stadium Hang Jebat jam 8.30 malam. Semua dijemput hadir. Dengar citer ingin dimuatkan 100 ribu orang.. hmmm.. setahu aku stadium tu muat 33 ribu orang je... Oklah tu.. tahulah mereka yang berkaitan rancang dan uruskan tu..

** untuk terperinci kutipan pingat, klik je pada jadual kat atas tu..

Chow.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com