Ahad, 13 Jun 2010

13/06 : Keputusan SUKMA Melaka Berubah Lagi II

13 / 06 jam 11.00 malam, Keputusan sukan SUKMA terus berubah. Kontijn-kontijen gergasi mula menunjukkan kekuatan sebenar mereka. W.P terus mengungguli dengan 20 pingat emas, diikuti Sarawak dan Melaka masing-masing 14 pingat emas.


Aku yakin esok akan berlaku lebih banyak pungutan pingat terutama Selangor yang telah mula mengejar.

Ok.. details.. tekan je jadual di atas. Chow

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com