Ahad, 13 Jun 2010

13/06 : Keputusan SUKMA Melaka Berubah Jua

Keputusan hari ini berubah ketara setelah beberapa hari Melaka mendahului. Pada 13 Jun 2010 jam 1.00 tgh, Wilayah Persekutuan mula tunjukkan taring hingga berjaya memintas Melaka dengan kelebihan 1 pingat emas. Diekori oleh kontijen-kontijen kuat yang lain seperti Sarawak dan Selangor.


Kan aku dah cakap sebelum ni.. sabar tuan puan ayam masih dalam gelanggang. Sekelip mata boleh berubah..

** macam biasa butiran lanjut seperti pingat yang dikutip setiap negeri, klik je jadual tu...

2 comments:

Kie-yu berkata...

adeh!
apesal Johor jauh beno ke bawah~
malu aii
hee

org len sebok kepoh psl world cup
belog ni je update pasal sukma
gud..gud..
i loike ;)

Lekir berkata...

hahaha.. kie-yu.. terima kasih sudi dtg.

macam tu jugak maklumat pasal SUKMA, tak semua amik tahpun pasal SUKMA, pemilik blog rumah4tingkat je antara yang ingin tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com