Khamis, 17 Jun 2010

Keputusan Separuh Akhir Bola Sepak SUKMA

SEmalam telah berlangsung perlawanan separuh akhir bola sepak SUKMA Melaka. Keputusannya Terengganu akan berhadapan dengan Selangor di dalam perlawanan menentukan emas SUKMA Melaka.
Kedua-dua perlawanan akan berlangsung esok iaitu penentuan tempat gangsa jam 8.00 pagi manakala penentuan emas jam 8.00 malam.

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

selangor boleh!

Latest Entri : Meraikan Gol

Lekir berkata...

rocka,

kita sama-sama tunggu keputusan perlawanan malam ini ye.

Zool Blogger berkata...

dah selesai pun....

Zool

Lekir berkata...

yup. terengganu menang.. sorry tak dpt update.. aku kat hospital. insyaAllah esok lusa aku keluarkan entry baru semula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com