Jumaat, 7 Mei 2010

Terkini: Melaka Wonderland

Kauorang masih ingat tak aku citer pasal Melaka wonderland Februari lepas.Kini Wonderland ni telah umum akan dibuka 15 Mei 2010 ni (Sabtu). Apa lagi.. reramai.. jommm serbu..
Tapi serbu berbayar ye.. jangan kauorang fikir macam mandi kat dataran MBMB plak. Aku difahamkan mungkin bayaran RM25-RM30. Walau bagaimanapun confirm tentang bayarannya aku akan inform kauorang lagi..

Apa ada dalam ni?? Konsepnya lebih kurang sunway lagoon la.. ada gelonsor tinggi-tinggi tu.. anyway.. check it out..


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com