Selasa, 18 Mei 2010

Perbadanan Hang Tuah Jaya Ada Jawatan KosongPerbadanan Hang Tuah Jaya ada buka kekosongan jawatan sambilan. Ingat ni Perbadanan bukan Majlis ye.. ada beza tu..

ada 6 jawatan dengan 12 kekosongan

  1. Penolong Pegawai Tadbir - 1 kosong - (Diploma)
  2. Pembantu Tadbir (Kesetiausahaan) - 1 kosong - (SPM ke atas)
  3. Pembantu Tadbir Kewangan - 1 kosong (SPM)
  4. Pembantu Tadbir (Operasi) - 7 kosong - (SPM)
  5. Pembantu Am Pejabat - 1 kosong - (SRP/PMR ke atas)
  6. Pemandu - 1 kosong - (SRP/PMR ke atas)
Untuk sebarang maklumat lanjut, kauorang boleh layan di www.phtj.gov.my

Ingin aku ingatkan sekali lagi.. jawatannya bertaraf sambilan.. bermakna gaji ikut hari.. tapi sapa tahu.. mungkin rezeki kauorang.. prestasi 85% ke atas.. mungkin diserap ke Kontrak plak.

kauorang ada dua-tiga hari ni je sebab tarikh tutup 21 Mei 20100 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com