Selasa, 25 Mei 2010

Tak Boleh Ping Di GB? Ini Mungkin Penyelesaiannya

kepada pembaca aku yang mungkin tak tahu..

Aku memang salah seorang dari ribuan ahli



Baru-baru ni ramai mengadu tak boleh ping atau paparkan entry.. So, entry ni hanya khas untuk ahli-ahli Geng Blogger.. aku klik sana, klik sini.. akhir Allah memberi ilham dengan niat cuba nak membantu geng-geng yang lain jer..



Kauorang bukak settings.. pastu site feed.. pastu pastikan post feed kauorang tu dikosongkan macam gambar kat atas. Sebelum ni aku ada tulis.. tak keluar kat site ping GB. Tapi lepas je aku padam. Hah! terus boleh ping.

Aku bukan budak I.T. tapi aku cuba boleh buat.. kalau tak boleh janganlah salahkan aku.. Rujuk la mereka yang lebih arif..

5 comments:

nuriz berkata...

nak tulis pe dlm kotak kosong tu

nuriz berkata...

kotak tu memang kosong pun , tp still takleh ping la, gb tgh de problem kot

Lekir berkata...

tak yah tulis apa2. kosongkan je


cuba kat seting di GB...
Blog Feed
http://bumimelaka.blogspot.com/feeds/posts/default

edda(",) berkata...

salam singgah..=)

Lekir berkata...

terima kasih edda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com