Rabu, 19 Mei 2010

Hari Falak/ Astronomi Peringkat Negeri Melaka

Komplaks Falak Al Khawarizmi, Melaka


Pada 22 - 23 Mei 2010 ni akan ada Hari Falak / Astronomi kali ke 7 peringkat Negeri Melaka. Venue nya adalah di Komplak Falak Al-Khawarizmi, Tanjung Bidara. Pelbagai Acara telah diatur pada kedua-dua hari tersebut termasuk pertandingan mewarna bagi kanak-kanak tadika, lawatan, tayangan 3D, pameran astronomi dan sebagainya.



So, Hujung minggu ni, warga Melaka atau Luar Melaka yang berminat mengenai aero-angkasa jom terjah Kompleks Falak Al-Khawarizmi.. Bawak anak-anak sama.. mana tahu boleh jadi macam Ibn. Firnas, Al Battani, Al-Khawarizmi dan sebagainya.




2 comments:

~aSFaLiZa~ berkata...

ala mgu ni mcm tak sempat je nak join event ni..huhuhu

Lekir berkata...

tak sempat.. tak dapek la den nolong..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com