Jumaat, 21 Mei 2010

Main Sungai Selama 30 Hari!!

Mula 1 Jun hingga 30 Jun ni Melaka menganjurkan PESTA SUNGAI MELAKA 2010.Sebelum ni buat 3 hari je.. Kali ni 30 hari. mak aiii.. baguslah.. untung jugak para peniaga nanti dan aktiviti pelancongan boleh digiatkan. Tambahan pula, SUKMA berlangsung 10 - 19 Jun.. bagi atlit yang tewas.. terubat juga luka dapat sertai aktiviti pesta sungai nanti..


Pelbagai aktiviti diatur antaranya Bot berhias, Motor dan kereta antik, pertandingan bot naga, menangkap itik, bot kawalan jauh, melukis, fotografi, pukul bantal.. alah.. kira macam-macam ada la..

Marilah kita turun ramai-ramai kat Sungai Melaka macam kat bawah ni...Tapi keselamatan perlu dijaga.. jangan sampai jadi macam kat bawah ni plak..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com