Khamis, 20 Mei 2010

Animasi Empayar Melaka

Aku masih ingat masa salah satu pameran ICT di salah satu tempat di Ayer Keroh, aku terpandang satu animasi yang dirancang dibuat untuk Melaka.

Namun sayangnya mereka sedang dalam mendapatkan peruntukan bagi menyiapkan animasi tersebut. Kalau tengok trailer dia memang dashat citer ni.Animasi ni berjudul Empayar melaka.Jadi sekarang aku tatau la sama ada animasi tu dibuat atau tidak. sayangnya kalau animasi tu tidak dibuat. Kalau untuk dijadikan rujukan sejarah mesti lagi budak sekolah cepat faham. Fuhhh!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com