Selasa, 18 Mei 2010

Golf Challenge Trophy SUKMA XIII Melaka 2010

Pada 6 Jun ini Golf Challenge Trophy SUKMA XIII Melaka 2010 akan berlangsung. Seramai 120 orang peserta telah layak untuk beraksi di pusingan akhir tersebut bertempat di Tiara Golf & Country Club, Melaka.
Hitam: "Chip oo Chip.. jom kita pergi tengok... saya rasa mereka kat bawah ni ada kat sana chip.. boleh la kita mengeratkan tali silaturahim.."


"Kau jangan buat pasal Hitam... kang tak pasal-pasal ke sambar petir.. aku tak tahu."

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com