Selasa, 18 Mei 2010

H1N1: Perlu Sama-sama Ambil Perhatian

Harian Metro : 2010/05/18 : MELAKA: Ketika sekolah lain di seluruh negara ceria mengadakan aktiviti sempena Hari Guru, sebuah sekolah rendah di Cheng, dekat sini, terpaksa membatalkan semua persiapan untuk majlis berkenaan berikutan kematian guru penyelarasnya awal pagi semalam, disyaki akibat jangkitan virus H1N1.

Nampaknya Virus ni masih belum habis lagi. Aku harap semua pihak terutamanya masyarakat masih mengamalkan langkah berjaga-jaga. Kepada Arwah, semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau dan takziah kepada keluarganya.

Berita lanjut

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com