Khamis, 6 Mei 2010

Giant Kini di Melaka Mall

Kat Kota Mas sekarang ni Giant telah bertapak. Giant dikatakan amik alih tapak yang pernah diduduki oleh Cold Storage satu ketika dahulu. jadi kalau aku tak silap ada 3 Giant kat Melaka ni.. 1 bangunan Giant di Bachang, yang kedua kat Mahkota Parade dan ini yang ketiga.




Fuhhh!! banyak giler hypermarket kat Melaka ni.. dan tak lama lagi Tesco besar di Malim/Cheng pun akan dibuka... Hmm.. nak bising buat apa.. dah pelabur nak masuukkk.. kita alu-alukan la.. boleh jugak orang Melaka dapat cari kerja yang halal. nanti aku buat story pasal Tesco ni.. dan dengar cerita dia tengah buat pemgamblan pekerja beramai-ramai. Lupa la plak nak 'click' gambar iklan dia hari tu.. ceiit

2 comments:

geneticthylon berkata...

ada pun update...

perghh... melaka yang tak luas mana berlambak hypermarket... boleh pupus kedai runcit ah tat atau pasar mini senah

thehehe

Lekir berkata...

hahahaha.. persaingan demi untuk rakyat ok pe.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com