Rabu, 27 Oktober 2010

Nombor Telefon Jabatan Kerajaan Negeri Melaka

Mungkin ramai yang tercari-cari no telefon bila nak telefon pejabat-pejabat kerajaan Negeri Melaka. Dah 2 tahun kot Kerajaan Negeri Melaka menyediakan satu nombor untuk menghubungi pejabat-pejabat / jabatan Kerajaan Negeri Melaka.

06-2333333

Dengan No. ni kauorang boleh telefon dan minta disambungkan atau mendapatkan talian untuk pejabat tetentu. Telefonis mereka ni nampak berbudi.. kalau kauorang rasa kurang ajar amik je nama dia dan laporkan je ke Jabatan Ketua Menteri Melaka. Biar dia rasa... keje memain.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com