Selasa, 19 Oktober 2010

Peta Parking Malam Melaka Maju

Malam esok 20 / 10 /2010 jan 8:20 malam akan berlakunya detik bersejarah peristiharan Melaka maju. Tempatnya adalah di Stadium Hang Jebat. Dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia menerusi Video Conference daripada PWTC. Ini kerana ketika ini persidangan agung UMNO sedang berlangsung.

Di stadium Hang Jebat disasarkan 50,000 orang akan hadir. Ada plak cabutan bertuah bagi merebut hadiah sebuah rumah berharga RM100,000, Kereta, motosikal, tv LCD dan pelbagai lagi.

Aku tahu ramai yang mula terfikir tentang parking. So, aku difahamkan menerusi MHI terdapat 13 tempat parking yang disediakan. Jom terjah bawah ni

Berdasarkan peta di atas ingin aku ingatkan Lebuh SAS tu dari aras Sg. Udang ke Ayer Keroh akan ditutup. Kauorang terpaksa U-turn. No. 1 - 13 itulah parking yang disediakan.kauorang boleh ikut arrow berwarna ungu atau merah atau hijau tu.

Datang awal la mudah tapi ingat solat maghrib jangan ditinggalkan. maju tu maju jugak agama jangan letak tepi. Kang hancus macam negara barat.

Chow.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com