Rabu, 27 Oktober 2010

Pertandingan Rekabentuk Kasut Sukan 2010

Kerajaan Negeri Melaka menerusi Bahagian R&D Jabatan ketua Menteri dikhabarkan akan membuat satu Pertandingan Rekabentuk Kasut Sukan 2010.
Pertandingan ini terbuka kepada semua pelajar IPTA dan IPTS Seluruh Malaysia. Banyak juga syarat yang perlu dipenuhi. Namun hadiahnya pertama RM3,000; kedua RM2,000; ketiga RM1,000 dan 6 saguhati RM200.

Tarikh Tutup 12 November 2010 bagi pusingan pertama.

Dapat saguhatipun sapa nak bagi wey??

Kalau sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi 06-2320606.

Borang dan syarat penuh pertandingan pasal pusingan pertama dan kedua tu.. klik kat SINI


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com