Isnin, 11 Oktober 2010

Jawatan Kosong Di Sunpower Manufacturing (M) Sdn. Bhd.

Bagi anak-anak muda yang takde kerja sekarang ni... ataupun mereka yang ingin kembali ke Melaka dan sedang mencari pekerjaan.. sebenarnya satu syarikat besar yang bakal beroperasi telah dan masih mencari pekerja dalam komposisi yang agak ramai.

Diaorang perlukan operatos je 400 orang. Manufacturing Specialist 300 orang. dan jawatan-jawatan technician berpuluh orang. Kalau kauorang inginkan keterangan lanjut cuba hubungi alamat dan no tel di bawah:
Sunpower Manufacturing (M) Sdn. Bhd.
Phase II , Rembia Industrial Area
Mukim Sungai Petai/Rembia
76100 Alor Gajah
Melaka, Malaysia
Tel : ++606 3162800 ext 41605
Fax : ++606 3162811
Mobile : ++019 7778722

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com