Jumaat, 29 Oktober 2010

27 SYARIKAT CARI PEKERJA DI ADTEC (9 NOV 2010)

Pada 9 November 2010 ini, sebanyak 27 syarikat akan mengadakan temuduga terbuka di ADTEC Melaka, Taboh Naning.Jadi kepada mereka yang masih ingin mencari pekerjaan datanglah beramai-ramai bawa sekali salinan kad pengenalan dan sijil-sijil berkaitan.0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com