Selasa, 5 Oktober 2010

Lesen Memandu Bagi Warga Emas Melaka 2010

Berita baik kepada warga emas dan penduduk orang asli di Negeri Melaka yang mempunyai kenderaan tetapi tiada lesen memandu kelas B2.


JPJ Melaka akan menganjurkan satu program pada 18 - 19 Disember 2010 bagi memudahkan pakcik-pakcik mendapatkan lesen B2 dengan syarat

  1. berumur 42 tahun dan ke atas
  2. bagi orang asli berumur 21 tahun dan ke atas.

Memang la lama lagi tapi pendaftarannya kena booking tak lama lagi dah

11 - 15 Oktober 2010 di JPJ Bukit Katil (Waktu pejabat)
16 - 17 Oktober 2010 di Kompleks Rakan Muda Lendu (9 pagi - 1 tengahari)
16 - 17 Oktober 2010 di JPJ cawangan Jasin (9 pagi - 1 tengahari)

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi JPJ Melaka Bahagian Lesen Pemandu di talian 06-2328597

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com