Rabu, 20 Oktober 2010

Cuti dah Diumumkan Oleh Tok Ali

Tadi Tok Ali rasmikan monorail kat Melaka. Nanti aku citer panjang pasal ni... Tapi jangan kauorang bayangkan monorail tu macam kat KL. Sebenarnya setakat permulaan ni pendek jer.. mungkin akan dipanjangkan kot. InsyaAllah.

Walau bagaimanapun, bukan itu yang ingin aku citer. Aku nak citer pasal pengumuman cuti esok iaitu 21/10/2010 (Khamis).

Ketika majlis tersebut Tok Ali dahpun umumkan Negeri Melaka akan bercuti umum sebagai tanda penghargaan kepada rakyat sempena Melaka Maju.


Selamat bercuti kepada warga Melaka.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com