Khamis, 28 Oktober 2010

Nak Berniaga Di Kota Fesyen RM1 sehari

Kepada para usahawan yang masih mencari tapak untuk meniaga tetapi mempunyai modal terhad. Kerajaan Negeri Melaka tawarkan satu tempat yang agak baik iaitu di Kota Fesyen, Ayer Keroh, Hang Tuah Jaya iaitu area pusat pentadbiran Kerajaan Negeri.

Iklan penuh jom belek bawah ni..
0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com