Jumaat, 24 September 2010

Kesinambungan Kes Buang Bayi Kat Hospital Besar Melaka

Kauorang ingat tak aku pernah citer pasal seorang pelajar IPT yang buang anak kat Hospital Besar Melaka??? Tak ingat klik SINI

Meh ikuti kesinambungan..semalam akhbar MHI melaporkan bahawa pelajar tersebut mengaku tidak bersalah atas pertuduhan tersebut.
Dia yang aku pendekkan nama jadi Tina je.. berusia 21 tahun daripada Kampung area Duyong dituduh melakukan kesalahan tersebut di Hospital Melaka sekitar 2.30 pagi - 3.00 pagi.Jika disabitkan kesalahan persalah boleh dikenakan hukuman perjara maksima 2 tahun atau denda atau kedua-duanya sekali. 2 November ini sebutan semula kes.

Ntahlah... nak maki kang pahala aku plak yang kurang tapi bila fikir perbuatan hati pun sakit.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com