Rabu, 29 September 2010

Muzium Mesir Kat Melaka???

Tak mampu pergi Mesir jom datang Melaka 2011 nanti???

Pelabur Arab sedang giat menyiapkan kawasan Arab City bertempat di Pulau Melaka dengan kos sekitar 50 juta. Dijangka projek ini bakal siap pada Disember 2011. Pelbagai hal berkaitan dengan Arab / Mesir akan di tempatkan di sini termasuklah sebuah muzium dua tingkat di mana konsepnya adalah berdasarkan Mesir. Pelbagai artifak berkaitan Mesir termasuk Mumia dikatakan akan dipamerkan kelak.



Tapi Kelabu Malami aku tak tahu ada atau tak ye?? jangan tanya aku.. kalau ikut orang arab memang suka nau tarian gelek-gelek tu. Kalau ada jugak.. alamat memang tenggelamlah Pulau Melaka tu wey...

Apa itu kelabu Malami??? tengok kat bawah ni


2 comments:

DREAMBOX - rio helmie berkata...

bagus cadangan tu ..tapi beri keutamaan ruang niaga untuk orang melayu..jangan asyik di monopoli oleh bangsa asing je

apek berkata...

aku setuju Rio!! dan org Melayu dapat meniaga kat situ nanti jgn lupa diri plak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com