Isnin, 6 September 2010

Pengangkutan Awam Berkupon Di Melaka

Melaka bercadang bakal memperkenalkan Pengangkutan Awam Berkupon


Ini adalah sebagai salah satu produk baru bagi memudahkan pelancong yang datang Negeri Melaka. Apa kelebihan??? secara detail diaorang tengah bincangkan lagi tapi mengikut MHI Kerajaan Negeri Melaka ingin memastikan tiada sebarang penindasan berlaku kepada pelancong dalam menggunakan perkhidmatan pengangkutan awam. Maknanya harga akan seragam. Takdelah teksi atau beca sesuka hati caj pengangkutan.

Penumpang macam bawah ni RM5.


Tapi kalau jantan caj RM10. Mesti akan merasa ketidakadilan... so, ada kupon. senang citer. Mungkin siap ada diskaun lagi terutama ke tempat-tempat rekreasi dan perhotelan di Melaka. Mungkinlah.. itu cadangan jerr..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com