Khamis, 9 September 2010

Tiada Gangguan Air Di Melaka Sepanjang Musim Raya

Syarikat Air Melaka Berhad (SAMB) memberikan keyakinan bahawa tiada gangguan bekalan air di musim perayaan aidil fitri ni. So, penduduk Melaka tak yah la risau..


Siap diaorang dah tubuh Skuad Aidil Fitri 24 jam bagi memantau dan memastikan bekalan air paip dapat dipulihkan atas kadar segera sekiranya berlaku gangguan.

So, kalau ada masalah sila hubungi tol free 1-800-88-5800 atau talian 06-2855220 atau sms 0196564037.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com