Isnin, 6 September 2010

Jawatan Pegawai Undang-undang di MPJ


Serba salah aku nak update tentang 1 jawatan kosong kat MPJ (Majlis Perbandaran Jasin) ni.. sebab skop kecik sangat. tapi memandangkan mungkin ada seorang diluar sana yang memang telah ditakdirkan mendapat jawatan ni.. maka aku up jugaklah..

Jawatan Pegawai Undang-undang (L41)

Perlu memliki ijazah sarjana muda undang-undang.

Kalau sesuai silalah ke Majlis Perbandaran Jasin amik borang sebelum 20 September 2010.

P/S: en. gen thanks sebab ingatkan aku

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com