Rabu, 16 Februari 2011

Wajah Shah Ruk Khan Di Melaka

Kepada peminat hardcore Datuk Shah Ruk Khan hingga sanggup suh autograf kat tengah belakang tu.... nilah wajah terkini SRK....
Muka gila babai serabai.. tapi aku rasa sebab skrip DOn 2 ni kot.. ialah citer DON tu kan SRK ni alah-alah macam jahat..








Hah! bawah ni sajer bagi kredit kat dia sebab sian duk nyepil jer bancuh air..




sumber: fb Tok Ali

5 comments:

.::cintabungablogspot::. berkata...

apsal serabai je nih...ewwhhh

apek berkata...

hahaha.. tulah.. kauorg tgk time dia ensem je.. time serabai tak nak tgk.

mgkn sbb jalan citer don kot

geneticthylon berkata...

deyy thambeeee ...

vote shah tukh for melaka menteri besau

hahaha

geneticthylon berkata...

deyyy.... banyak pulak kesalahan ejaan aku reply...

takpe kira halal

kehkeh

apek berkata...

hahahaha.. sioot je..

mentang2 cakap hindi.. ejapun salah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com