Rabu, 23 Februari 2011

Boeing 737-500 Turun Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka

Walaupun satu ketika dahulu pihak pembangkang di Melaka kecoh mengatakan Lapangan Terbang Batu Berendam Melaka tidak berfungsi.. namun kini atas usaha Kerajaan Negeri Melaka, ianya mampu direalisasikan.

Air Asia dan MAS dikatakan kurang bersetuju untuk turun di LTAM namun beberapa syarikat penerbangan lain setuju untuk menggunakan perkhidmatan di LTAM. Antaranya ialah Riau Airlines yang telah membuktikan Boeing 737-500 mampu mendarat dengan sempurna.

Semoga lebih banyak penerbangan yang bakal memberikan kemudahan kepada pelancong ke Melaka dan rakyat Melaka untuk melancong menggunakan kapal terbang.

3 comments:

.::cintabungablogspot::. berkata...

wah best! nnt g kl nek flight jela, xde jem lg ^^

apek berkata...

kemungkinan hasrat cinta tak kesampaian sbb air asia dan MAS belum setuju lagi..

lagipun setakat KL-Melaka tak balik modal naik flight.. lain la melaka-langkawi/ kuala terengganu.. sbb makan masa lebih daripada 6 jam kalau naik kereta.

atau melaka-sabah/sarawak

Uzeri berkata...

Takkisahlah balik modal ke idak kalau berkira sangat jgn naik tak de sapa marah... pada aku yg penting cepat smpi .... dan tak perlu tgk bas atau kereta berlumba2 atas lebuhraya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com