Isnin, 14 Februari 2011

N27 Merlimau : Pemimpin Besar Sudah Datang

Merlimau dah jadi popular sekarang ni.. semua pemimpin politik negara dah merancang nak turun.. tak kiralah Pemimpin Barisan Nasional ataupun pemimpin Pakatan.

  1. YAB TGNA dah turun 12 Februari 2011 lalu di Merlimau Pasir..
  2. YAB Tan Sri Muhyiddin akan turun 14 Februari 2011
  3. YAB Dato' Seri Najib akan turung pada 19 Februari 2011
  4. YB. Dato' Seri Anwar & YB Lim Kit Siang - belum ada tarikh tepat. Dikatakan kemungkinan turun semasa PM turun iaitu 19 Februari 2011.
  5. YB. Hadi turun 24 Februari 2011.
Wahhh!!! dashatlah Merlimau...

Tapi setahu aku.. Tok Ali iaitu Ketua Menteri Melaka dikhabarkan turun Merlimau secara purata 6 jam sehari untuk memantau keadaan di sana.

Bagi aku.. tak yahlah ada pihak yang dok memekak pasal "baru nilah nak turun padang".. ceh!! tak perlulah sebut.. sbb mana-mana pihakpun sama. Ada alasan tersendiri..

Sekarang masa nak 'fight' kat Merlimau.. so, 'fight' la betul-betul.. The best man win la bro...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com