Rabu, 23 Februari 2011

Muzium Pulau Besar

Semalam aku jenjalan kat Pulau Besar.. saje buat lawatan alah-alah YB..

Rupanya Muzium Pulau Besar dahpun beroperasi.

Dengan bayaran yang dikenakan sebanyak RM3.00 sekali masuk.. kat dalam tu pelbagai maklumat tentang sejarah Pulau Besar.. Bagus untuk tambah maklumat.

Pintu depan pun alah-alah gua tu.. macam thrill je nak masuk..

tapi malang disebabkan kesuntukan masa.. aku tak sempat nak masuk.. mungkin lain kali aku masuk aku citerkan hal dalaman muzium tu..





Dengan penambahan produk ini dijangkakan pengunjung adalah aktiviti selain menikmati pandangan lautan di sini.

2 comments:

.::cintabungablogspot::. berkata...

muzium nie katne?

apek berkata...

kat Pulau Besar la cinta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com