Khamis, 26 November 2009

Melaka International Tourism Show 2009

Rasanya aku tak payah citer panjang... kauorang tengok iklanpun dah tahukan? So, kepada yang berminat nak melancong tu.. jom ke MITC Melaka...

Ada orang cakap gambar menceritakan segalanya.. tapi janganlah kauorang sangka ada Menara Taming Sari dan Eye On Malaysia Melaka ketika MITS 2009 tu... Sebab dua-dua produk tu di area Bandar Hilir..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com