Selasa, 24 November 2009

SUKMA MELAKA XIII GOLF CHALLENGE TROPHY

Gambar Hiasan:pmubd.wordpress.com


Pertandingan Golf ni dibuat untuk menyemarakkan lagi SUKMA yang bakal berlangsung.. Pertandingan ini dijangka disertai seramai 12,000 orang peserta daripada 60 buah kelab golf seluruh negara termasuk sebuah daripada Brunei. Hadiah keseluruhan bernilai RM500,000. Mak ai.. ramai giler... dengar citer ia bakal menempa nama di dalam Malaysia Book Of Records.

Walau bagaimanapun aku yakin Tiger woods tak main la.. kalau dia main.. terloponglah 12,000 pemain tersebut... Wah! kedai golf kat Kota Cemerlang dan Mahkota Parade larislah lepas ni...

Diingatkan pakcik yang pegang sabit tidak dibenarkan menyertai ye.. sebab kang abis rumput padang golf ditebasnya...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com