Jumaat, 25 Mac 2011

SunPower Melaka Perlukan Ribuan Pekerja

Terkini!!

AOU Sunpower Sdn Bhd iaitu salah satu perindustrian berasakan tenaga solar memerlukan lebih 2,000 pekerja bagi pelbagai jawatan!!!

1) Operator - L - 1,000 kekosongan

2) Techinichian - L - 800 kekosongan

3) Process Technician - L - 200 kekosongan

4) Screen Print Technician - L - 20 kekosongan

5) Equipment Engineer - L/P - 30 kekosongan

6) Metal lab Process Technician - L - 30 kekosongan

7) Yield Technician - L - 30 kekosongan

8) Manufacturing Supervisor - L/P - 30 kekosongan

9) Chargeman - L/P - 30 kekosongan


Amacam?? Jom rebut rezeki yang halal ini.. Takpun untuk adik / adik sedara/boiprenn dan sebagainya..

caranya..

Sila ke temuduga di Jabatan tenaga Kerja pada hari SELASA - RABU Jam 9.00 pagi - 4 petang atau di Sunpower pada hari KHAMIS - SABTU Jam 9.00 pagi - 4.00 petang.

Aku tak pasti hingga bila.. tapi boleh tel En. Rizal di talian 06-3308800

untuk ke SUN POWER sila ke alamat berikut:

AOU Sunpower Sdn. Bhd, Melaka World Sollar Valley, 78000 Alor Gajah, Melaka.



10 comments:

il ya na berkata...

slm bro, agak2 jawatan untuk management staff ada open jugak x?

apek berkata...

alamak ilyana.. saya tak keje kat situ lah.. sorry..

wbp, boleh try kot.. mana tau rezeki Allah dah tetapkan kat situ..
Ingatlah rezeki Allah yang beri..

fyda berkata...

macamana nak dapat ext. no. en. rizal ek... call no tu tak dapat la.

apek berkata...

Fyda..
sila ke website mereka iaitu www.auo.com

boleh jugak apply secara online bagi yang jauh tu..

saya doakan semua berjaya

Cik MeRaH JamBu berkata...

kalau ade kekosongan di kawasan melaka minta info ye..tq =)

apek berkata...

insyaAllah Cik Merah jambu. kalau ada kekosongan selalunya saya masukkan dalam blog ni

Fahmi Ezmeer berkata...

assalam .. saya bakal abis diploma pada awal bulan 5 ni ... diploma in manufacturing .. nk apply keje kat sini ... bile agknye bole datang interview ?

Fahmi Ezmeer berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Fahmi Ezmeer berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
apek berkata...

tahniah la fahmi kerana dah selesai belajar. Sebenarnya aku bukannya bekerja di sini tp suka mengiklankan kerja kosong untuk pengunjung aku.

Kalau rasa nak.. ko blh cuba telefon no di atas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com