Jumaat, 4 Mac 2011

Gambar Biasa Untuk Orang Luar Biasa

Bawah ni sketsa yang aku reka sendiri daripada Gamabr Tok Ali.. bukan tujuan menghina.. sajer bergurau.

Realitinya gambar ni menunjukkan betapa Ketua Menteri ni sangat mesra rakyat. Dari segi layanan kepada rakyat.. tak de sapa boleh lawan.

Kerana apa???

Kerana beliau jugak lahir dalam keluarga seperti rakyat biasa. Memang tak perlukan lakonan supaya nampak mesra pada rakyat. Bab kerja aku tak fikir ada pemimpin lain dalam Melaka ni layak menandingi beliau. Dalam Melaka ye.. luar Melaka aku tak tahu.. tengoklah pemimpin masing-masing..

Aku doakan beliau terus sehat dan mampu memimpin negeri bertuah ini.. dan aku yakin Melaka terus maju dibawah pentadbirannya.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com