Rabu, 9 Mac 2011

Persidangan Dewan 1/2011

Persidangan Dewan Negeri Melaka hari ini masuk hari ketiga....


Tak seperti yang lepas-lepas.. kali ini boleh dikatakan tiada isu untuk diperdebatkan... semua isu-isu bawak gurau.. Cuit sana sikit.. cuit sini sikit.. Yelah kalau serius sangatpun mengantuk jugak.. Tapi secara keseluruhan tiada kekecohan besar.

Itupun ada jugak yang tersengguk-sengguk menahan ngantuk

Esok penggulungan dan seterusnya penutupan Sidang Dewan pertama bagi tahun 2011.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com