Khamis, 10 Mac 2011

Keputusan Malaysia vs Pakistan Pusingan Kedua. Lepas ni???

Semalam ramai jugak yang meroyan sebab siaran langsung Perlawanan kedua kelayakan Olimpik Malaysia vs Pakistan dibatalkan.. yang lempang tv pun boleh tahan ramainya...

Namun, apakan daya.. kalau ikut hati memang nak pergi pakistan tengok sendiri...

Keputusan semalam seri tanpa jaringan dan akhirnya Malaysia layak ke pusingan kedua dan bakal bertemu sama ada Arab Saudi, Australia, Syria, Bahrain, China, Jepun, Korea Utara, Korea Selatan, Iraq, Lebanon, Qatar, Uzbekistan atau Vietnam. Undian akan dibuat 30 Mac ini di Rumah AFC, Bukit Jalil.

Perlawanan 19 Jun dan 23 Jun..

tungguuuu..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com