Isnin, 28 Mac 2011

Pameran Raja Sehari

Pengumuman kepada bakal pengantin dan si suami yang BERANI nak naik pelamin sekali lagi.. pada 31 Mac - 3 April ni.. ada pameran Bakal Raja Sehari bertempat di Melaka Mall.

Terdapat jugak pertandingan Andaman yang menawarkan hadiah RM500.00, pertandingan Fotografi, Pertandingan Seni Reka Pelamin, dan pertandingan karaoke. Paling best bila ada persandingan sepasang Raja Sehari pada 3 April 2011.

Jadi selamat pengantin baru ye. Dengar lagu kat bawah ni.. baru mari sikit 'gigil' nak bersanding.. jom layan...2 comments:

Wiwin berkata...

Xdapat join wedding fair kali ni... tp ble ke blog sy...

apek berkata...

yeap.. blog wiwin memaparkan berkenaan majlis raja sehari..
kepada tak sempat ke wedding fair.. boleh telefon beliau kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com