Jumaat, 25 Mac 2011

Seminar Melaka Maju Negeri Bandar Teknologi Hijau

28 - 29 Mac ni ada Seminar Melaka Maju Negeri Bandar Teknologi Hijau bertempat di MITC Melaka.

Jadi kepada sesiapa yang berminat nak tahu apa itu teknologi hijau ada 21 orang pakar dari dalam dan luar negara (Australia dan Singapore) akan membincangkan perkara ini. Dengan permulaan ini menunjukkan betapa seriusnya Ketua Menteri Melaka mencapai sasaran Melaka sebagai negeri bandar teknologi hijau pada tahun 2020. Yeah.. Melaka boleh!!

Kepada yang suka sangat membangkang terutama tentang dasar Kerajaan Negeri.. apa kata dalamkan ilmu dulu.. lepas ni nak berdebat pun ada la standard sikit.. Nak kritikpun nampaklah macam terpelajar.. Jadi, aku rasa kauorang sebagai rakyat Melaka boleh jugak kot datang bersama.. Walau bagaimanapun, apa-apa hal kita tanya urusetia.

Kepada yang berminat sila hubungi En. Ahmad Basyar atau Farah Zabidi di talian 06-2333333 di UPEN.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com