Khamis, 26 Ogos 2010

5 Tahukah Anda Tentang Negeri Melaka

1) Setiap tahun secara purata seramai 14,100 kelahiran berdaftar di Negeri Melaka

2) Setiap tahun secara purata 4,300 kematian berdaftar di Negeri Melaka

3) Pada tahun 2009, seramai 940 orang doktor di Negeri Melaka bermakna seorang doktor nisbah 818 orang penduduk Negeri Melaka..

4) Pada tahun 2009, sebanyak 99 hotel, 21 resort, 5 homestay, 48 chalet, 12 asrama persendirian berdaftar di Negeri Melaka. Jumlah bilik penginapan yang ada di Melaka adlaah 10,658 buah.

5) Setiap tahun secara purata 20% pelancong meningkat melawat di Negeri Melaka

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

ni mesti mode raya tengah mencanak naik sampai tak hapdet blog

kehkehkeh

apek berkata...

hahaha.. maap ye bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com