Isnin, 16 Ogos 2010

Ribut Di Alamanda Jasin Melaka

Jumaat lepas memang beberapa bahagian di Negeri Melaka mengalami ribut yang agak kuat. Bermula lebih kurang jam 4.15 petang nampak awan hitam mulai kerumuni langit di beberapa tempat. Tak kurang jugak aku di Melaka tengah mengalami angin yang agak kuat. Namun, alhamdulillah tiada apa-apa kemalangan. Bila lewat petang aku dapat berita, Bazaar Ramadhan di Stadium Alamanda Jasin mengalami kesan buruk akibat ribut berkenaan hingga mengorbankan 3 nyawa (2 peniaga dan 1 pengunjung) dan 18 lagi cedera. Kecederaan disebabkan terbangnya beberapa khemah besar dan menghentam mangsa. Semoga Allah merahmati roh mereka yang terkorban tersebut. Al-Fatihah.

Dan di sini aku paparkan video ribut berkenaan dipetik daripada youtube.2 comments:

~aSFaLiZa~ berkata...

suami org kemendor. mmg selalu lah g bazar ramadhan sini.

Lekir berkata...

nasib baik tak pergi masa tu ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com