Selasa, 29 November 2011

Selamat Bercuti

Selamat bercuti sekolah untuk budak-budak dan mak bapak budak. Bagi yang bujang atau anak belum sekolah, ucapan selamat ini tiada kaitan dalam hidup mereka kecuali pergi kerja waktu pagi semasa lalu depan sekolah terasa sikit lengang.

Kepada adik-adik yang bakal di'dewasa'kan.. selamat mempertaruhkan nasib. heh heh.. ngennn.. ngenn.. (bunyi chainsaw). Pengalaman aku

Dalam hujan-hujan ni.... ada pulak yang bakal bernikah. Tahniah.. jangan kalut macam entry sebelum ni sudah.

Kepada yang nak bercuti selamat bercuti.. kepada yang nak melancong di Melaka.. saya alu-alukan.. sini tips untuk yang pertama kali masuk ke Melaka.

Ok.. chow..

2 comments:

PennyRoyal Tease berkata...

pergh.. sedar tak sedar dah 3 tahun blog kau ni ye

apek berkata...

Tulah.. akupun tak sangka.. ini bermakna lebih 3thn aku kenal ko tp tak penah jumpa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com