Selasa, 15 November 2011

Persidangan Dewan November 2011

Persidangan Dewan Undangan Negeri telah dibuka oleh Tuan Yang Terutama Yang Dipertua Negeri Melaka semalam. Bermana hari ini hingga khamis kecohlah sidang dewan semula. Nasib baik la pembangkang hanya dua orang wakil.. lagi tiga orang telahpun digantung oleh speaker pada sidang dewan yang lalu.

Namun, aku jangka keadaan tidak selalu aman juga sebab kalau aman sangat.. boleh jadi mengantuk.. bila gaduh-gaduh alah bergurau tu nampak cerialah kita sikit.

Aku dengar ada usul dari pembangkang mengenai Program TRAM.

p/s: esok je aku pegi memerhati kot.. hari ini kebizian melampau

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com