Rabu, 22 Jun 2011

Tanah Pusat Bandar Untuk Dijual

Kepada yang nak mencari-cari tanah, semalam Majlis Agama islam melaka (MAIM) telah membuka tanah lot seluas 5,600 kaki persegi untuk dijual.Merujuk iklan di atas, tanah ni adalah Lot Banglo bertempat di Area Kg. Pandan dan Kg. Lapan. Memang berhampiran sangat pusat bandar.

Harga yang ditawarkan adalah RM70,000 dengan keluasan tersebut.

Kalau berminat.. nampak itu no telefon.. rujuk sana beb sebab aku bukan broker tanah.

Chow.


2 comments:

ikatankasihku berkata...

Tempat ni memang strategik...
dekat dengan klinik kesihatan yg bakal di buka nanti

apek berkata...

insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com